Idag är det många som bloggar. Vissa skriver faktiskt om saker som folk verkligen vill läsa. Om du vill skapa en blogg eller redan har en blogg och vill tjäna pengar på den, finns det olika sätt att gå tillväga.

Alla sätt har samma mål, vilket är att få folk att lägga märke till att du finns, vad din blogg heter och vad du skriver om. Det hela handlar om att på olika sätt göra reklam för din blogg. Ett sätt är att promota din blogg är genom profilreklam. Ta en titt här och se alla de saker du kan visa upp dig med.

Bra profilreklam för en blogg

Vad är det då som kan vara bra profilreklam för en blogg? Ja, det hela beror precis på hur mycket du vill profilera dig och till vilka du vänder dig. Givetvis är reklampennan alltid ett bra sätt att sprida sitt namn. Kanske ska du bara sätta din URL på pennan för att se hur många som reagerar.

Andra saker som kan passa är en kalender och sedan en T-shirt med tryck samt kaffemuggar. Speciellt T-shirts kan vara mycket bra eftersom du själv kan bära den och sprida budskapet om din blogg.