Med accessoarer och tillbehör till din Apple Watch kan du göra din klocka mer personlig. Det bidrar även till en enklare vardag samt att din klocka håller sig i gott skick längre. Här är en lista med några användbara tillbehör till din smartklocka. För att få en bra uppfattning vad som passar dina behov.

Apple Watch armband

Du kanske tillhör en av dem som snabbt tröttnar på ett visst utseende. Att köpa ett nytt klockarmband kan då ge dig möjlighet att variera din stil. Apple har dessutom för avsikt att fortsätta med bakåtkompatibiliteten av armband till klockorna. Det betyder att armband som du införskaffar till din nuvarande Apple Watch även bör funka till framtida modeller.

Laddstation

En Apple Watch laddas med en speciell magnetisk laddare. Det betyder att du behöver ha två separata laddare, en till din iPhone och en till din Apple Watch. Således är en laddstation en smidig lösning som möjliggör laddning av både din smartphone och klocka.

Skydd

En klocka kan behöva utså mycket under en dag. Om du vill ta hand om din klocka och vara extra försiktig finns det därför olika typer av skydd som kan hjälpa till med att förbättra livslängden, exempelvis för displayen mot stötar och repor.