Som ägare av en restaurang eller ett café finns det många sätt du kan hjälpa dig själv. Här måste du synas för att folk ska veta att du finns.

Just en blogg kan vara mycket bra för ett café, men även för en restaurang. Exempelvis kan du intervjua gäster, där de får tillfälle att presentera sig själv och lämna sitt intryck av sin upplevelse.

Andra gånger måste du själv ha hjälp. Dock är det numera något som du gör helt själv. När du behöver pengar för att expandera och utvecklas, kan du ansöka om ett företagslån online. Det gör du alltid bästa hos Krea, som alltid informerar om allt du behöver veta.

Andra verktyg för att lyckas med café och restaurang

Idag är det extra viktigt att du är aktiv på nätet. Med ett café och en restaurang är det precis likadant. Här gäller det att presentera sig och lägga upp menyer på nätet. Det gäller också att synas.

Något som kan vara en riktigt bra idé är att sätta upp en webbkamera, så folk kan se om deras vänner går och tar en fika. Glöm bara inte att tydligt informera dina gäster om kameran efter det att du fått tillstånd att använda den.